Lampe Berger afdeling 2 febr.2022..slide

Lampe Berger

De Lampe Berger zuivert de lucht en geeft tegelijkertijd een heerlijke huisparfum af. Dit brengt direct sfeer aan je interieur, maar het oog wilt natuurlijk ook wat! De Lampe Berger is verkrijgbaar in verschillende modellen en daarmee een perfect geschenk, voor ieder interieur valt er een passende brander of geur te vinden!

Filter op
1-24 van 215
Producten per pagina:
Sorteer:
1-24 van 215
Producten per pagina:
Sorteer:

 

Lampe Berger Giftsets

In onze webshop vind je verschillende Lampe Berger giftsets, omdat wij ervan overtuigd zijn dat Lampe Berger een prachtig en functioneel geschenk is. De geschenkset bestaat uit een brander en de neutrale geur. Deze is onmisbaar. Je hebt deze nodig als je de geur in je brander wilt veranderen, de brander wilt reinigen of als je simpelweg alleen de lucht wilt reinigen zonder een geur te verspreiden. 

 

Lampe Berger aanbieding

Wij hebben altijd een mooie aanbieding m.b.t. onze Lampe Berger. Een liter koopt u met onze Lampe Berger aanbieding zelfs al voor € 21! Meer weten over de aanbieding? Alle informatie vindt u hier: Lampe Berger aanbieding

 

Hoe werkt de Lampe Berger? 

Je vult de brander met een Lampe Berger huisparfum, dit kan een geur naar keuze zijn of een neutrale huisparfum. Doe de lont met het vuursteentje in de lamp en sluit het af met de het afsluitdopje. Zodra de lont 20 minuten de vloeistof op heeft kunnen zuigen, steek je het vuursteentje aan. De vuursteen zal opwarmen en een grijze kleur krijgen, je kunt dan de vlam uitblazen en de sierdop erop zetten. Geniet van de heerlijke geur die Lampe Berger verspreidt terwijl deze de lucht zuivert!

 

De geschiedenis van de Lampe Berger

Lampe Berger is een bedrijf in Frankrijk dat ruim 100 jaar geleden is opgericht. De oprichter was van origine een apotheker die de lucht in ziekenhuizen wilde reiniger om de verspreiding van bacteriën tegen te gaan. Hij ontdekte dat dit niet alleen de lucht zuiverde, maar ook een lekkere geur kan verspreiden. Dit is hoe de Lampe Berger zoals wij hem vandaag de dag kennen ontstond.


 

230