Tafels op maat

Een grote eettafel om met de hele familie of vrienden aan te tafelen, een tafel voor spelletjes of een salontafel waar je stiekem je voeten op legt. We bieden het allemaal! Bekijk onze voorbeelden van tafels en geef jouw voorkeuren door, wij zullen dan jouw droomtafel realiseren. 
 

Filter op
1-24 van 24
Producten per pagina:
Sorteer:
1-24 van 24
Producten per pagina:
Sorteer:

Meubels op maat

Al sinds dag en dauw maken wij meubels op maat. Denk aan prachtige boekenkasten, grote eettafels of juist gepersonaliseerde kinderstoeltjes met naam en datum. Op deze manieren kunnen wij je meubels bieden die altijd in het interieur passen, zowel qua stijl als formaat. Heb je interesse in een tafel op maat? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Houd hierbij rekening met een levertijd van 4 tot 6 weken.

 

De geschiedenis van onze meubelmakerij

We zijn begonnen tijdens de Tweede Wereldoorlog, omdat er veel vraag was naar wagens. Onze zaken liepen daardoor erg goed, maar met het einde van de oorlog zakte ook de vraag naar wagens. Het roer werd omgegooid en zo ontstond onze meubelmakerij!

 

Van meubelmakerij tot woonwinkel

Hoe onze meubelmakerij uiteindelijk een woonwinkel werd is een bijzonder verhaal. Medio 20e eeuw kwam er een vertegenwoordiger langs met de vraag of hij zijn spullen mocht verkopen. Dit waren o.a. potten, vazen en pannetjes. De spullen werden goed verkocht en daarom werd de collectie al snel uitgebreid met serviezen, babykleren en leuke cadeaus. Zo groeiden we uit tot een grote woonwinkel en tegenwoordig vind je bij Onder de Lindeboom altijd iets dat bij je past!

449