Over ons

Onder de Lindeboom juni 2023 3
Woonwinkel in Garderen
Onder de Lindeboom

Midden in het Veluwse dorp Garderen, in de schaduw van de oude kerk en onder de takken van de eerbiedwaardige lindeboom staat al ruim 75 jaar onze meubelmakerij en woonwinkel 'Onder de Lindeboom'.

Naast de meubelmakerij, is de winkel van Onder de Lindeboom in de loop der jaren en na vele verbouwingen, uitgegroeid tot een inspirerende woonwinkel van ruim 1000 m2 met een exclusieve collectie kwaliteit meubelen, verlichting, woonaccessoires & cadeaus, koken & tafelen.

 
Welkom in onze woonwinkel

Kom vrijblijvend woon en cadeau inspiratie opdoen in onze gezellige woonwinkel, waar u verbaasd zult zijn over ons geweldig brede aanbod artikelen. Een klein voorproefje kunnen we al laten zien op onze website.

Onder de Lindeboom heeft al vanaf het prille begin kwaliteit en verfijnd maatwerk hoog in het vaandel staan, dit ziet u terug in zowel ons aanbod van de meubelcollectie, als in ons brede aanbod accessoires en cadeaus.

Daarnaast vinden we persoonlijke aandacht en advies erg belangrijk. Graag geven wij u de ruimte om rustig rond te kijken en als u dat wenst onder het genot van een kopje koffie of thee, uw opgedane woon ideeën te laten bezinken en overleggen, waarbij wij en ons enthousiaste team u graag helpen.  

de oude winkel Onder de Lindeboom.jpg
Onder de Lindeboom is een echt familiebedrijf
Historie

In 1942 hebben Beert en Stijntje Versteeg zich in Garderen gevestigd. Zij hebben een wagenmakerij overgenomen en opa is als wagenmaker aan de slag gegaan. 

Na de oorlog was er geen vraag meer naar deze wagens, maar was er wel een gebrek aan meubels, toen heeft hij het roer omgegooid en is hij meubels gaan maken en zo is Versteeg's meubelmakerij geboren. De meubelmakerij zat, evenals voorheen de wagenmakerij op de deel van de boerderij gevestigd.

In 1953 kwamen zij in contact met een vertegenwoordiger, die hen overhaalde koperen potten, vazen en pannetjes te gaan verkopen. Aanvankelijk waren ze terughoudend, maar oma zag er wel wat in, zij verkocht de artikelen vanuit het woonhuis en toen de vertegenwoordiger terugkwam, was alles verkocht. Zo ontstond de winkel, want al snel stonden de vertegenwoordigers van andere artikelen op de stoep. Het praatje ging snel rond...

Op dit moment staan Jan en Corrie Versteeg aan het roer en is de vierde generatie al actief als meubelmaker en/of als verkoper in de winkel. De meubels worden nog steeds op ambachtelijke wijze vervaardigd en de winkel groeide met name met de uitbreiding van 2000 uit tot een toonaangevende woonwinkel, waar naast de meubels en woondecoratie, volop serviezen, pannen, bestek, babykleding & cadeaus verkrijgbaar zijn.

onze merken
100% Leuk maakt je blij.jpg
Peugeot-peper en zoutmolens.jpg
Pimpernel logo.jpg
Lampe Berger Logo.jpg
authentic-models logo2.jpg
Feetje logo1.jpg
Brynxz logo
Greenpan-logo.jpg
Keltum
Edwin Jagger
195