Winkelwagen: € 0,00  

Kasten op maat

Ben je op zoek naar de perfecte kast? Wellicht zoek je een kast in een afwijkende maat, met een specifieke indeling of gemaakt van door jou gekozen materialen. In onze meubelmakerij maken wij al sinds 1914 op maat gemaakt meubilair. Bekijk onze voorbeelden en geef jouw voorkeuren door m.b.t. jouw droomkast! Of maak een vrijblijvende afspraak voor bezoek in onze showroom. De koffie staat voor u klaar.
 

Filter op
1-17 van 17
Producten per pagina:
Sorteer:
1-17 van 17
Producten per pagina:
Sorteer:

Meubels op maat

Al sinds dag en dauw maken wij meubels op maat. Denk aan prachtige boekenkasten, grote eettafels of juist gepersonaliseerde kinderstoeltjes met naam en datum. Op deze manieren kunnen wij je meubels bieden die altijd in het interieur passen, zowel qua stijl als formaat. Heb je interesse in een kast op maat? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden. Houd hierbij rekening met een levertijd van 4 tot 6 weken.

 

De geschiedenis van onze meubelmakerij

We zijn begonnen tijdens de Tweede Wereldoorlog, omdat er veel vraag was naar wagens. Onze zaken liepen daardoor erg goed, maar met het einde van de oorlog zakte ook de vraag naar wagens. Het roer werd omgegooid en zo ontstond onze meubelmakerij!

 

Van meubelmakerij tot woonwinkel

In 1953 was er een vertegenwoordiger brutaal genoeg om te vragen of zijn potten, vazen en pannetjes in de meubelmakerij verkocht konden worden. Tot verbijstering waren de spulletjes binnen de kortste keren allemaal verkocht. We hadden de smaak te pakken en al snel verkochten we steeds meer spullen. Serviezen, pannen, babykleren en leuke cadeaus. Zo groeiden we uit tot een grote woonwinkel en tegenwoordig vind je bij Onder de Lindeboom altijd iets dat bij je past!
 

440