Bezorgen en afhalen

Als je een bestelling hebt geplaatst op onze website heb je de keuze om je bestelling te laten bezorgen, je bestelling af te halen bij een PostNL afhaalpunt bij jou in de buurt of je bestelling af te halen in onze winkel in Garderen. 

Gratis verzenden wij in Nederland bij een bestelling vanaf € 65,00.
Voor verzenden in Nederland tot € 65,- berekenen we € 5.99, voor brievenbuspost € 4,25.
Verkoop van verlichting en kleinmeubelen doen wij het liefst in onze showroom, waar wij een veel groter assortiment hebben dan op de webwinkel. Natuurlijk kunnen wij dit ook verzenden, maar voor verzending hiervan met een groter formaat dan 100*50*50cm en het gewicht hoger dan 23 kg., vragen wij een 'kleine' vergoeding in de verzendkosten, wij nemen hierover contact met u op. Natuurlijk kunt u hierover ook zelf contact met ons opnemen.
Bestelde meubels bezorgen wij zelf in Nederland en maken hiervoor een afspraak met u, zodat wij onze meubel-bezorgrit hierop kunnen afstemmen.

Verzendkosten Buitenland.
Voor verzenden naar België berekenen we € 7,95 en voor Duitsland € 9,95. Voor verzenden naar het buitenland kunt u niet voor een afhaalpunt kiezen!
Verzendkosten voor bestellingen in het buitenland worden berekend met track & trace tot een gewicht van 10 kg, incl.verpakking, met uitzondering van Belgie en Duitsland, dat is 23kg, incl. verpakking. (Het gewicht wordt niet automatisch berekend in onze webshop).
Voor alle pakketten geldt een maximum afmeting van 100*50*50 cm.
Als u een bestelling plaatst die groter is en/of meer dan 10 kg weegt, zijn de verzendkosten hoger en zullen wij u hiervan op de hoogte stellen voor extra verzendkosten, HIER kunt u hierover ook zelf contact met ons opnemen.   

Bestellingen op werkdagen voor 16.00 uur geplaatst, worden dezelfde dag nog verzonden.

Je bestelling laten bezorgen?
Je bestelling wordt verstuurd met PostNL naar het door u opgegeven adres. U krijgt van het vervoersbedrijf via email Track & Trace informatie om uw pakket te kunnen volgen. 

Je bestelling afhalen bij een PostNL afhaalpunt? Dat kan bij ons alleen in Nederland Belgie. Voor verzenden naar het buitenland kunt u niet voor een afhaalpunt kiezen, muv Belgie!
Je bestelling wordt verstuurd naar een PostNL afhaalpunt in Nederland, bij jou in de buurt. Je krijgt van het vervoersbedrijf via email Track & Trace informatie wanneer je pakket bezorgd wordt en bij welk afhaalpunt je de bestelling af kunt halen. Wordt uw pakket niet afgehaald bij betreffend afhaalpunt, kunnen wij uiteraard niet de door ons gemaakte portokosten vergoeden...
Wil je zelf een PostNL afhaalpunt uitkiezen?
De locatie van het afhaalpunt kun je HIER uitkiezen en aan ons doorgeven b.v. door te vermelden bij opmerkingen.

Je bestelling afhalen in Garderen?
Dan ligt je bestelling na bevestiging klaar in onze winkel. 

Adres: Dorpsstraat 1, 3886 AR te Garderen.

Klik hier voor onze openingstijden.

Een bestelling geplaatst met een pruduct waar een levertijd op staat vermeld?
Je bestelling wordt compleet verzonden, zodra het product(met vermeldde levertijd) binnen is. 
Heb je een bestelling geplaatst van het dubbele minimum bedrag voor gratis verzenden? We nemen contact met je op en kunnen in overleg vast een gedeelte van je bestelling verzenden.

Levertijd bij vooruitbetaling.
Bij  vooruitbetaling kan het 1 tot 3 werkdagen duren voor wij je betaling hebben ontvangen. Na ontvangst van je betaling doen wij ons uiterste best om je bestelling nog dezelfde dag te versturen.

222