Willow Tree Gift for friends sl.jpg

Willow Tree beeldjes

Bent u op zoek naar een Willow Tree beeldje? Wij bieden bijna 100 verschillende varianten van deze beschilderde hars figuren aan! Zo is er altijd een beeldje dat goed bij u en uw interieur past. Uiteraard is een Willow Tree beeldje ook erg leuk om cadeau te doen aan vrienden of familie. 

Filter op
1-24 van 104
Producten per pagina:
Sorteer:
1-24 van 104
Producten per pagina:
Sorteer:

Willow Tree beeldjes

De Willow Tree beeldjes worden gemaakt door Susan Lordi. Zij maakt kunst die de verhoudingen met mensen en de wereld rond ons weergeeft. Ook haalt zij inspiratie uit ballet, moderne dans, natuur, en haar persoonlijke ervaringen met familie en vrienden. 

De beeldjes worden eerst uit hout gesneden en deze gebruikt Susan Lordi om de mallen te maken. De uiteindelijke beeldjes worden gemaakt van kunsthars, deze geven de originele staat van de Willow Tree beeldjes exact weer. 

 

Gezinsbeeldjes, breid je collectie uit!

De Willow Tree beeldjes zijn uitermate geschikt om een gezin, familie of vriendengroep samen te stellen. Ook is het leuk om uw eigen collectie steeds verder uit te breiden.

 

Kan ik de Willow Tree beeldjes buiten bewaren?

De beeldjes worden met de hand beschilderd met loodvrije verf op waterbasis. Als de beeldjes buiten worden bewaard kunnen deze vaal of verweerd worden. Daarom raden wij aan om de Willow Tree beeldjes binnen een mooie plek te geven.

270