Relaxfauteuils

Bent u op zoek naar een relaxfauteuil? Ons ruime assortiment bestaat uit verschillende modellen al vanaf 1.395 euro en zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen. Kies voor een donker en zakelijk model of juist voor een relaxfauteuil die gezellig oogt en goed past binnen een landelijk interieur. Bekijk alle mogelijkheden van onze relaxstoelen. 

Heeft u een Sta-op stoel nodig? Wij weten uit ervaring hoe essentieel deze zorg kan zijn en bieden een groot assortiment landelijke en klassieke modellen op maat! Maak vrijblijvend een afspraak, wij komen ook voor een relax-fauteuil bij u thuis, bel 0577461441 voor de mogelijkheden.

Filter op
1-24 van 27
Producten per pagina:
Sorteer:
1-24 van 27
Producten per pagina:
Sorteer:

 

Relaxfauteuils op maat

Voor ons relaxfauteuils kunt u kiezen uit een uitgebreid aantal functies. Denk aan een gasveer, sta-op-motor, lendepompje, verstelbare hoofdsteun of een accu. Op deze manier past de relaxfauteuil perfect bij al uw wensen.
 

Design relaxstoelen

Veel van onze relaxfauteuils zijn verkrijgbaar in verschillende materialen en stijlen. Zoekt u bijvoorbeeld een landelijke relaxfauteuil of juist een moderner model? Bij vragen staan wij u graag te woord. U kunt contact met ons opnemen voor deze vragen, maar ook voor persoonlijk advies. 

245