Nieuws & Acties

Op onze nieuws pagina willen wij u op de hoogte houden van nieuwe producten en nieuwe ontwikkelingen in ons bedrijf.

 • Lees meer
 • Feetje zomer 24 - 2

  Zomercollectie Feetje!

  De nieuwe zomercollectie van Feetje hangt weer in de winkel! Ook staat deze collectie online!

  Kom gezellig langs in de winkel om de collectie te bekijken, van harte welkom!

   
  Lees meer
 • Kersttoef
  Lees meer
 • onder de lindeboom

  OPEN HUISDAGEN 2023

  U bent van harte welkom op onze Open Huisdagen!

  Op vrijdag 3 en zaterdag 4 november hebben we weer onze Open Huisdagen. We hebben verschillende activiteiten op het programma staan en uiteraard leuke acties! Voor een hapje en een drankje wordt gezorgd, ook is er een wijnproeverij!

  Bekijk onze folder --->

   
  Lees meer
 • messenslijper

  Zaterdag 4 november 2023 komt de messenslijper

  Vrijdag 3 en zaterdag 4 november hebben we onze Open Huisdagen

  Onze messenslijper, Johan Kunst, hoopt nog 1 keer te komen! Dit zal zijn op zaterdag 4 november van 10:30 - 17:00 uur. 

  Inleveren en/of ophalen van de messen kan uiteraard ook weer op een eerdere of latere dag zodat u niet hoeft te wachten.

  U bent van harte welkom!

   
  Lees meer
 • Junite 08

  JUNITE, het meubel dat je zelf samenstelt

  Nieuw in onze showroom!

  Kies voor open vakken, gladde fronten of ribbel fronten, en stel op deze manier je tv-meubel samen. Ook bij de kasten zijn er verscheidene opties om een uniek meubel te maken. Hang ze naast elkaar, en breid op deze manier je meubel uit!

   
  Lees meer
 • 8

  Nieuw in onze winkel!

  Rond is het nieuwe recht!


  Rond is helemaal de trend van dit moment maar als u er niet van houd, deze bank kan ook zonder ronde vormen want bank Daan is helemaal naar wens samen te stellen. Wilt u bijvoorbeeld een trendy ogende bank, kies dan voor één van onze bouclé of teddy stoffen. Houd u meer van een stoere bank? Kies dan voor één van onze natuurlijke leersoorten. Er zijn ontelbaar veel mogelijkheden en combinaties mogelijk. Zo is er voor ieder wel een bank Daan samen te stellen. Kom hem in de winkel proberen en vraag naar de mogelijkheden!

   
  Lees meer
 • Duran2

  DURAN Interiors, Nieuw in onze collectie!

  Duran Interiors

  De tafels van Duran zijn een ware eyecatcher in de ruimte. Zeker de salontafels met het glas of marmer blad. Al deze tafels zijn prachtig te combineren. Het marmer blad zorgt voor een natuurlijke en chique uitstraling. Het frame kan in de kleuren zwart en brons. Bekijk bij ons in de winkel de mogelijkheden en stel uw eigen set samen.

   
  Lees meer
 • IMG_6263

  Nieuwe Hoekbank 'Annebeth' in onze showroom!

  Bekijk deze bank in onze showroom. Deze bank is te krijgen in meerdere maten en bekleding te krijgen. Een royale bank met een vaste rugleuning in plaats van losse kussens. Dit maakt het design extra strak maar doet aan het comfort absoluut niets af. De ingetrokken naden bij de armleuning laten het zitvlak optisch groter lijken en geven de bank net dat speelse randje. 

   
  Lees meer
 • IMG_5249

  Grote collectie kunstbloemen!!

  Bij ons vindt u een uitgebreid assortiment aan kunstbloemen. Gaat u voor kleurrijk of houdt u het liever rustig en neutraal? We hebben het allemaal. Ook helpen we u met het samenstellen van een boeket of bloemstuk. Heeft u zelf een pot of vaas? Ook deze maken we maken we voor u op. We hebben bloemen en planten van merken zoals Top Art en Brynxz. Kom gerust langs en vraag naar de mogelijkheden!

   
  Lees meer
216