Winkelwagen: € 0,00  

Ruilen en retourneren

Ruilen of retourneren kan binnen 14 dagen onder de volgende voorwaarden: 
- Het product mag niet gebruikt of beschadigd zijn; geen gebruikssporen vertonen.
- De verpakking en toebehoren moeten in originele staat zijn.

Procedure
U stuurt het artikel op eigen kosten en op eigen risico terug. Ongefrankeerde zendingen en zendingen onder rembours worden door ons niet aangenomen. Vermeldt bij uw retourzending graag uw naam, factuur- , bestelnummer en de reden van retourneren. Stuurt u een gedeelte van uw bestelling terug en komt u met uw aankoop dan onder het bedrag van gratis verzenden, verrekenen wij uiteraard de verzendkosten.

Retour betaling
Het retourbedrag van de bestelling wordt binnen 10 werkdagen terug gestort op dezelfde wijze als van uw betalling, via I-deal of op uw bankrekening teruggestort, inclusief de verzendkosten voor uw oorspronkelijke order.

Verzendkosten opnieuw opsturen
U kunt uw bestelling natuurlijk ook ruilen. Wij nemen eenmalig de verzendkosten voor onze rekening van het opnieuw opsturen van het geruilde artikel. Dit geld alleen als uw bezorgadres in Nederland is

Retouradres
U kunt de producten, zorgvuldig verpakt, retour zenden via een PostNL Postkantoor (kijk op www.postnl.nl voor het dichtstbijzijnde adres). Het retouradres is: Onder de Lindeboom, Dorpsstraat 1, 3886 AR Garderen

Aansprakelijkheid
Onder de Lindeboom is niet aansprakelijk voor het kwijtraken van verzendingen of schade tijdens transport. Zorg daarom ook altijd voor een goede neutrale verpakking. Wanneer dit gebeurt kunnen wij helaas het aankoopbedrag van de retourzending niet vergoeden.

Bestelling beschadigd aangekomen of defect.
Mocht er onverhoopt iets mis zijn met de bestelling, neem dan direct contact met ons op, in ieder geval binnen 2 werkdagen. Wij zullen uw klacht beoordelen en zoeken naar een passende oplossing.
Als een defect of verkeerd produkt teruggestuurd moet worden, ontvangt u van ons een retourenlabel. Het produkt kunt u dan, voorzien van dit label, bij PostNL inleveren, zodat u zonder betaling het pakket kunt retourneren. 

223