Verbouwings Activiteiten

personeelsfoto 2.jpg
Verbouwingsactiviteiten

Volg hier, vanaf eind februari, onze verbouwing en nieuwbouw op de voet. Dit oude pand(van de foto) is er inmiddels af, nog enkele sloopwerkzaamheden en het uitgraven kan beginnen.

Een stukje dorps-nostalgie en vooral ook een stukje familie-nostalgie, na 82 jaar, verdwenen... Maar, we willen graag vooruit kijken, er komt iets heel moois voor terug! Kijkt u mee?

 • 20-3-24 1

  En dan staat er ineens heel wat!

  Wat gebeurd er veel in een paar dagen tijd. Nadat de fundering is gelegd en de staalconstructie geplaatst is zijn ze nu druk met het houtwerk om het pand op te bouwen. Zo wordt de vorm van het pand steeds duidelijker zichtbaar. 

  Bovenstaande foto is 4 dagen eerder genomen dan onderstaande foto. 

   
  Lees meer
 • 6-3-24 3

  Verbouwings-update

  In een week tijd gebeurd er ontzettend veel. Afgelopen dagen druk geweest met uitgraaf- en funderingswerkzaamheden. Deze week wordt het beton gestort en volgende week beginnen met de opbouw. 

   
  Lees meer
 • Prachtig weer bij het slopen!

  Het voorste gedeelte van de winkel is dan nu echt weg, een vreemd gezicht. Wel kunnen we tijdelijk genieten van het uitzicht op de kerk. 

  Vanmorgen zag het er nog zo uit.

   

  Waar 2 weken terug de toonbank nog stond.

   
  Lees meer
 • Verbouwingsopruiming buiten

  Tijdens de verbouwing een andere ingang! WELKOM!

  De voorbereidingen van de verbouwing en de nieuwbouw zijn in volle gang, maar het is de bedoeling dat we TIJDENS DE VERBOUWING GEWOON OPEN BLIJVEN!

  De toonbank is daarom verplaatst naar de cadeauwinkel en daar hebben we tijdens de verbouwing ook tijdelijk de ingang, de oude kleine ingang eigenlijk in de boerderij, foto's volgen nog ter verduidelijking...

  Met zijn allen zullen we even moeten wennen aan de nieuwe ingang en indeling, maar we hebben er alle vertrouwen in dat dat snel zal wennen.    Helaas zal het af en toe wel rommelig zijn, daarvoor alvast onze excuses, maar we hopen u er wel doorheen te loodsenwink en u zoals u gewend bent, te helpen en adviseren!

  Ook tijdens de verbouwing heten wij u van harte WELKOM bij Onder de Lindeboom en staat de koffie voor u klaar! 

  Tot snel en een hartelijke groet van alle medewerkers.

   

   
  Lees meer
 • 2024 stuntdagen
 • Verbouwingsopruiming buiten

  Na drukke dagen zijn de kasten weer aangevuld met SALE!!!

  Er is al heel wat verkocht tijdens onze verbouwingsuitverkoop. Maar niet getreurd, de kasten zijn weer aangevuld met hoge kortingen! Kom gezellig langs om even rond te snuffelen in de sale. 

  Ook proberen we zoveel mogelijk showmodellen op de site te zetten met hoge kortingen. Houd onze Meubel-sale in de gaten. 

   
  Lees meer
 • Verplaatsen Lampe Berger

  Druk met voorbereidingen treffen voor de verbouwing.

  Er moet heel wat verplaatst worden in de winkel en daar zijn we druk mee bezig. Momenteel zijn we bezig om de Lampe Berger een tijdelijke

  plek te geven. Nieuwsgierig? Komt gerust langs. Ook tijdens de verbouwing blijven we open!

   
  Lees meer
 • personeelsfoto OdL
  Lees meer
610