Dorpsstraat 1 Garderen
E: webshop@onderdelindeboom.nl
T: 0577 46 1441

Winkelmandje 0 item(s): € 0,00

De wortels van “de Oude Lindeboom” liggen in onze Meubelmakerij,
waar kwaliteit en vakmanschap al sinds 1942 hoog in het vaandel staan.

Maatwerk
Elk meubel wordt per stuk in onze eigen meubelmakerij gemaakt en dat kan geheel naar eigen ontwerp en model, bijvoorbeeld naar aanleiding van foto’s van uw bestaande meubels. Bij een persoonlijk gesprek wordt bekeken wat uw wensen en de mogelijkheden zijn. Als wij al uw gegevens en wensen compleet hebben, maken wij vrijblijvend een ontwerp, met een prijsopgaaf en verwachte levertijd.

Diverse Houtsoorten
Onze meubelmaker maakt meubels op maat van de mooiste en beste houtsoorten. Hoofdzakelijk wordt gebruik gemaakt van eikenhout uit het Spesseart gebied uit Duitsland. Een gebied met het mooiste Europees eikenhout. Ook kersenhout (hoofdzakelijk uit Amerika) wordt door ons veel verwerkt. Ook andere houtsoorten zijn mogelijk.

Op deze website en in onze winkel Onder de Lindeboom te Garderen zijn verschillende
modellen te bewonderen o.a. wandkasten, boekenkasten, eetkamertafels, salontafels, bureaus, secretaires enz.
Op verzoek in vele breedte-, diepte- en lengtematen verkrijgbaar.

Kleurevenaring
Kleur en afwerking is erg belangrijk. Er is een breed scala aan kleuren te maken, wilt u exact de kleur evenaren van uw bestaande meubelen, dan vragen wij u een deurtje, lade of andere staal bij ons te brengen, zodat we het nieuwe meubel goed bij uw bestaande meubel laten kleuren. Ook oud of antiek gemaakt of met gebruikssporen is mogelijk.

Meubeladvies aan huis
Op verzoek komen wij bij uw thuis uw meubels inmeten of een advies geven voor specifieke wandmeubels, wandkasten op maat of bibliotheken. Onze klanten komen uit het gehele land en zelfs daarbuiten, zoals België, Frankrijk en Duitsland.

Meubelrestauratie & Herstoffering
Meubelrestauratie is een vakmanschap. Voor restauratie van uw oude of antieke meubels bent u aan het goede adres. Heeft u een oud meubelsuk van (emotionele) waarde of met een verhaal en heeft deze door de tijd gebruiksschade opgelopen? Door de jarenlange ervaring kan Jan Versteeg de uitstraling van uw meubel behouden en deze weer in ere herstellen. U kunt foto's naar ons opsturen en vrijblijvend een offerte aanvragen.

Het grote voordeel van ons concept is dat u als klant rechtstreeks met de meubelmaker te maken krijgt. Hij ontwerpt, maakt het meubel en bezorgd. Korte lijnen zijn noodzakelijk voor het mooiste maatwerk.

Maak geheel vrijblijvend een afspraak met meubelmaker Jan Versteeg en bespreek uw wensen.