Winkelwagen: € 0,00  
Bunzlau Castle Sfeer-slide.jpg

Serviezen

Maak van uw huis een thuis met de prachtige producten van ,   en . Mokken, borden, eierdopjes, botervloten en nog veel meer producten met afbeeldingen van verschillende bloemen en planten. Shop online of bezoek onze showroom!

Filter op
1-24 van 574
Producten per pagina:
Sorteer:
1-24 van 574
Producten per pagina:
Sorteer:

Kleed de tafel aan met de juiste serviezen

Een mooie gedekte tafel is onmisbaar tijdens een feestje. De serviezen van Botanic Garden zijn perfect om uw tafel mee aan te kleden. Prachtige designs van verschillende bloemen en planten welke u goed met elkaar kunt combineren!

 

Van koffiemok tot dinerbord

Onze collectie van Botanic Garden is erg uitgebreid en alle producten kunt u goed met elkaar combineren. Denk aan een koffiekopje met vergeet-me-nietjes en een dinerbord met zonnebloemen.

 

Botanic Garden set

Vindt u het moeilijk om een keuze te maken? We verkopen verschillende sets van o.a. eierdopjes, schaaltjes, gebaksborden en ontbijtborden. Op deze manier hoeft u niet te kiezen en geniet u van zes verschillende planten en/of bloemen!

 

Serviezen voor kinderen

Bent u op zoek naar kinderservies? We hebben leuke schaaltjes, broodtrommeltjes en meer met o.a. Peter Rabbit. Kijk daarvoor op de pagina kinderservies of bezoek onze showroom.

231