Durance Rose Petal Natuurlijke douchegel 200ml

€ 12,50
Op voorraad
Onze voorraad: 1
Aantal:
Omschrijving

Een parfum met fruitige, frisse rozen tonen die doet denken aan de Queen of Flowers, de Rose Centifolia in haar mooiste vorm.

De roos wordt op biologische wijze geteeld in de provence.

Een lijn lichaamsparfums welke uit tenminste 95% natuurlijke ingredienten bestaat. Deze zijn dieproefvrij.

Alleen de verpakking al is een cadeautje op zich!

Details

Omring uw huid met een fluweelzachte douchegel. Het romige schuim geeft een zacht parfum en verzorgt uw huid tijdens het douchen.

Durance brengt u met deze collectie naar de prachtig geurende tuinen van de Provence en omgeving voor echte momenten van emotie. Les Eternelles bestaat uit twaalf lichaamsparfums waarbij de Meester-Parfumeurs uit Grasse hebben gekozen voor de meest buitengewone natuurlijke extracten, waaronder het extract van de ‘’Durance’’ roos. Een roos die door een partner van Durance, genaamd Sabine Couvert, wordt gekweekt volgens biologische landbouwprincipes om een unieke geurbeleving te creëren.

Het bijzondere aan alle parfums uit deze collectie is dat ze CMR vrij zijn. Dit betekent dat deze lichaamsparfums geen schadelijke stoffen zoals carcinogeen, mutageen of reproductie toxische stoffen bevatten. Met de natuurlijke douchegel die de huid in een romig reinigend schuim omhult, de vocht inbrengende bodylotion die de huid hydrateert en de eau de parfum, eau de toilette, geparfumeerde zeep en handcrème, is Les Eternelles dé collectie van Durance die zorgt voor een unieke en complete ervaring op het gebied van verzorging met natuurlijke cosmetica.

Gratis verzending
vanaf € 65,00
icon2
Altijd 14
dagen bedenktijd
Bezorgd waar
jij wil
299