Dorpsstraat 1 Garderen
E: webshop@onderdelindeboom.nl
T: 0577 46 1441

Winkelmandje 0 item(s): € 0,00


Midden in het rustieke dorpje Garderen, in de schaduw van de oude kerk, onder de takken van de eerbiedwaardige lindeboom, staat al ruim 70 jaar onze nostalgische winkel ”Onder de Lindeboom” met alles onder één dak.

Onze winkel is in de loop der jaren, naast onze meubelmakerij, uitgegroeid tot een exclusieve showroom met ruim 1000 m2 wonen, tafelen en cadeaus.

Advies op maat
Met ons uitgebreide assortiment en de mogelijkheid tot levering van meubels op maat kunnen we aan al uw woonwensen voldoen. Bovendien voldoen wij, als vanouds, graag aan uw wensen als het gaat om advies voor het koken en de mooie en stijlvolle gedekte tafel.

Meubelen, serviezen, cassettes, cadeaus enz. alles onder één dak, waarvan u, als u er langs rijdt, nooit zou verwachten dat er zo’n uitgebreide collectie achter dit monumentale pand te vinden is.

U bent van harte welkom bij “Onder de Lindeboom” in Garderen, waar u in alle rust en gemoedelijkheid winkelt. U kunt gratis parkeren voor de deur!

Nieuwe openingstijden winkel

Maandag Gesloten
Dinsdag t/m vrijdag 9.30 – 17.30 uur
Zaterdag 9.30 – 17.00 uur
Indien gewenst maandagmiddag
en 's avonds ook op afspraak.

Email: info@onderdelindeboom.nl
Telefoonnummer: 0577-461441

Historie
Jan Versteeg vertelt: “Op een dag in 1953 kwamen mijn ouders in contact met een vertegenwoordiger die hen overhaalde om koperen vazen, pannetjes enz. te gaan verkopen. Zij zagen er aanvankelijk niets in, maar wilden hem wel ter wille zijn. De man zou na een week terugkomen om de niet verkochte artikelen op te halen... Toen hij echter terugkeerde was alles verkocht. Zo ontstond de winkel, want als snel kregen we vertegenwoordigers van andere artikelen bij ons op de stoep. Het praatje ging snel rond...”

Op dit moment is de derde generatie Versteeg actief als meubelmaker. De meubels worden nog steeds op ambachtelijke wijze vervaardigd. De winkel groeide na de uitbreiding in 2000 uit tot een toonaangevende meubelwinkel, waar naast de meubels en woondecoratie volop serviezen, pannensets, bestekcassettes en cadeauartikelen verkrijgbaar zijn.